Testimonials

Als preventieadviseur en milieucoördinator van Tupperware Belgium NV was ik reeds geruime tijd op zoek naar een softwarepakket voor het beheer van onze milieu- en veiligheidsadministratie. Eind 2010 hebben we besloten om het “Square” programma van de firma Cebecon aan te kopen. Dit programma werd ontwikkeld op het Metis platform van Flexisle. Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid hebben ons overtuigd.

Natuurlijk heeft elk bedrijf nog enkele wensen die geen deel uitmaken van het basispakket. Aanpassingen en nieuwe ontwikkelingen worden door de mensen van Flexisle doorgevoerd. Na enkele maanden van intensieve samenwerking zijn we nog steeds zeer tevreden over de aanpak en de resultaten.

We kijken alvast uit naar de verdere samenwerking,
Jürgen Bruyneel

 

 

Thanks to the flexible platform offered by Flexisle, we were able to move from concept to product in a very short time, and within budget. Its innovative approach to software design allowed us to input content as required, and to develop features as needed.

Many thanks for the swift responses and the high quality delivered!

J. Ventocilla, Team Leader, Forest Biodiversity Module

 

medina

Wij gebruiken sedert Februari 2011 Square in ons laboratorium. De configuratie in Square verliep vlot, en wij werden hierbij bijgestaan door de Flexisle software engineers van het programma: zij verzorgden de upload van de Excel werkbladen, die fungeerden als de codering van de  “boom” die dient te worden geconfigureerd in Square.

Vrijwel alle functionaliteiten die een geaccrediteerd laboratorium zich kan toewensen om over een pragmatisch softwareprogramma voor opleidingen te beschikken worden aangeboden in het pakket. Zo zijn automatische emails bij het voltooien van een opleiding, gericht aan de dienstverantwoordelijke die een bevoegdheid moet toekennen, of het verwerven van theoretische test binnen het programma mogelijk. Hier en daar is het programma  vatbaar voor verbetering of wijziging, teneinde zijn functionaliteit binnen het klinisch laboratorium te verbeteren, doch, zulke wijzigingen worden, mits betaling, prompt en getrouw uitgevoerd. Na een marktonderzoek van andere beschikbare opleidingsprogramma’s in België kan ik Square evenwaardig beschouwen, vanwege zijn relatieve eenvoud, efficiënte en logische functionaliteiten, vlotte samenwerking met de software developers, en relatief gunstig prijskaartje.

Kwaliteitsverantwoordelijke Medisch Laboratorium Medina
Raf Schepers

We hebben met Flexisle een project lopen over het registreren en afhandelen van afwijkende producten in Metis.

In tegenstelling met sommige andere CAQ softwarepakketten heb ik Metis leren kennen als een zeer flexibele tool. In plaats van ons een voorgeschreven proces op te leggen, laat Metis  ons toe om de beheersing van afwijkende producten te begeleiden en te managen zoals wij het willen. In het project zijn zowel operatoren, ingenieurs als managers betrokken, en allen ervaren de tool als zeer gebruiksvriendelijk, eenvoudig en intuïtief.

Met Metis hebben we de beheersing van afwijkende producten kunnen stroomlijnen over de verschillende betrokken afdelingen. Ik zie in Metis dan ook de mogelijkheden van een gedegen BPM tool.

Flexisle heeft me positief verrast met de snelheid waarmee ze de toepassing in Metis hebben opgebouwd.

Bart Stevens
Corporate QES
Project leader
ZF Wind Power Technology

News Flash