Zoeken

Download CloudNine.0 en
maak uw eigen toepassingen
onmiddellijk online!

Hoe werkt Metis / CloudNine.0?

Het systeem welke de online toepassingen beschikbaar stelt is gebaseerd op het ingenieuse Metis platform. Dit platform interpreteert uw bedrijfsdossier en stelt zo uw toepassing samen op het moment u het nodig hebt. De eigenlijke software van het Metis platform bevat daarom geen substantiële of inhoudelijke informatie. Ook de database structuur bevat dit niet. Hierdoor wordt de software- en databaseonderhoudskost verwijderd uit het kostenplaatje voor de klant, en kunnen wijzigingen onmiddellijk doorgevoerd worden.

Het bouwen van een functionaliteit gebeurt met CloudNine.0, een lokaal programma dat de gebruiker toelaat om zonder het schrijven van één lijn code de gewenste toepassing te bouwen. Het unieke concept van CloudNine.0 zorgt ervoor dat de gebruiker enkel het gewenste modelleert, invoert als functionele blokken en oplaadt naar het online Metis platform, waar de toepassing onmiddellijk ter beschikking wordt gesteld.

Op die wijze reikt CloudNine.0 de middelen aan om gemakkelijk en snel zelf applicaties te ontwikkelen. Kennis van de functionaliteit is de enige vereiste: als je precies weet wat je wil kun je onmiddellijk starten met het aanmaken van objecten.

Eenmaal de definiëring van de objecten is gebeurd kun je de informatie uploaden naar het Metis platform. Het platform interpreteert alle informatie. Als de applicatie wordt gestart, wordt de informatie door het Metis platform naar de web browser van de gebruiker (GUI) gestuurd.

De informatie van het Object Model bestaat uit object-views (detailpagina's van een item), list-views (overzicht), filter-views (zoekfunctie) en de acties die kunnen uitgevoerd worden (zoals rapporteren, verturen van emails, uitvoeren van ingeplande registraties,...). De GUI interpreteert de data en geeft de applicatie exact weer zoals je ze hebt aangemaak.

In volgende filmpje zie je hoe dit in zijn werk gaat.

News Flash